specialisten in poedercoaten
Van Beurden Prepack
specialisten in poedercoaten

Velgen stralen en poedercoaten

Wanneer u uw velgen een nieuw en stralend leven wilt geven dan is poedercoaten de oplossing bij uitstek. Wij kunnen uw stalen of aluminium velgen in alle denkbare kleuren poedercoaten. Eerst stralen wij uw bestaande velgen zodat alle verontreinigingen verdwijnen en daarna brengen wij een hoogwaardige poedercoating aan op uw velgen.

Autovelgen, motorvelgen en scootervelgen poedercoaten

Of het nu gaat om velgen voor uw auto, scooter of motorfiets, Van Beurden Prepack zorgt voor een geweldig resultaat. Maak een keuze uit diverse speciale velgenkleuren waardoor uw auto, motor of scooter een volledig nieuwe uitstraling krijgt. Bovendien beschermt onze hoogwaardige poedercoating de velgen tegen alle invloeden van buiten: zonlicht, regen en sneeuw.

Prijzen poedercoaten velgen

Van Beurden Prepack staat voor kwaliteit, want daar gaat het om bij poedercoaten. Een beschermende poedercoating die niet alleen zorgt voor een lange levensduur maar uw velgen ook de door u gewenste uitstraling geven. Maar kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Wij kunnen uw velgen poedercoaten tegen relatief lage prijzen. Dat komt omdat wij een ruime en flexibele productiecapaciteit hebben. Het poedercoaten van velgen hoeft minder te kosten dan u zou denken.

Wat bepaalt de kosten van het poedercoaten van velgen?

Op de eerste plaats gaat het om de staat van uw huidige velgen. Hoe beter deze is hoe lager de kosten. Ook kunnen de gewenste kleuren een rol spelen. Het gebruik van 2 kleuren is mogelijk en ook kan gekozen worden voor een afwerking van de poedercoating met een primer en toplaag. Die keuze heeft natuurlijk ook invloed op de kosten en prijzen van het poedercoaten van uw velgen.

Bel voor een prijsopgave

Neem contact met ons op voor een scherpe prijs.
Telefoon: 0416 311 335 info@vanbeurdenprepack.nl

v.Beurden Prepack bv

Industrieweg 1
5165 NH Waspik (N.B.)
T: 0416 311 335
F: 0416 311 855
info@vanbeurdenprepack.nl