specialisten in poedercoaten
Van Beurden Prepack
specialisten in poedercoaten

Stralen en poedercoaten

Poedercoaten en stralen zijn nauw met elkaar verbonden. Om het oppervlak van het metaal perfect schoon te maken is stralen ideaal. Alle verontreinigingen zoals oude verflagen, roest en walshuid worden effectief verwijderd. Een ander belangrijk punt is dat door het stralen het oppervlak enorm vergroot wordt waardoor de aan te brengen poedercoating laag sterk wordt verbeterd.

Stralen en poedercoaten in eigen huis

Van Beurden Prepack heeft de beschikking over 2 grote straalhallen waar producten van klein tot groot snel en vakkundig kunnen worden gestraald. Daarna worden deze naar een van de (semi)automatische poedercoating lijnen getransporteerd. Hoewel de afdelingen stralen en poedercoaten goed van elkaar gescheiden zijn vindt alles plaats onder 1 dak waardoor wij efficiënt en voordelig kunnen werken.

Stralen met Korund

Korund is een zeer scherp en kantig mineraal met een enorme hardheid. Na diamant is Korund het hardste mineraal op aarde. Al enkele eeuwen wordt Korund toegepast als polijstmiddel. Korund is dan ook uitermate geschikt als straalmiddel voor metalen zoals RVS, aluminium, staal en verzinkte oppervlakken. Wij beschikken over een speciale Korund straalhal waar producten gestraald kunnen worden met een maximale afmeting van 8 x 3 x 3 meter.

Stralen met glasparels

Glasparels zijn zuiver ronde glaskogels. Door te stralen met glasparels wordt het oppervlak gladder waardoor er minder vuil aan kan hechten. Glasparels worden vooral gebruikt bij het reinigen van delicate producten waarbij met een lage druk wordt gestraald. Glasparels zijn ook ideaal om glas, kunststof en hout te stralen. Daarnaast gebruiken wij glasparels om RVS producten te matteren (mat maken). Wij beschikken over een speciale glasparel straalhal waar producten met een maximale afmeting van 7 x 2 x 2 meter gestraald kunnen worden.

Vraag een offerte aan

Van Beurden Prepack is uw partner in poedercoaten, van industrieel poedercoaten in kleine of grote volumes tot het poedercoaten van eenheden voor de particuliere markt. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.
Telefoon: 0416 311 335 info@vanbeurdenprepack.nl

voorbeeld
voorbeeld
v.Beurden Prepack bv

Industrieweg 1
5165 NH Waspik (N.B.)
T: 0416 311 335
F: 0416 311 855
info@vanbeurdenprepack.nl