specialisten in poedercoaten
Van Beurden Prepack
specialisten in poedercoaten

Poedercoaten voor scherpe prijzen

Laten we 1 ding duidelijk maken: het gaat bij ons altijd om de kwaliteit. Dat is immers de basis van het poedercoaten. Het gaat om de bescherming en verfraaiing van uw producten. Mooi en goed dus. Maar dat kan ook goedkoop. Waarom? Omdat wij een echte poedercoat specialist zijn en de beschikking hebben over een moderne en flexibele productiefaciliteit.

3 redenen waarom wij zulke lage prijzen kunnen berekenen

 1. Een echte specialist in poedercoaten
  Poedercoaten is bij ons geen bijzaak. Het is de kern van ons bedrijf. We doen niet anders. Daarom verstaan we ons vak als geen ander en daarom weten wij hoe je kwalitatief én efficiënt moet poedercoaten. Vakmensen, deskundigheid en een goede organisatie, dat zijn onze sterke punten en daar plukt u de vruchten van met een lage prijs.
 2. Moderne apparatuur
  Een moderne spuitinrichting, grote straalhallen en ruime moffelovens, dat zijn allemaal zaken die ervoor zorgen dat wij snel en vakkundig kunnen werken en dat vertaalt zich weer direct in een scherpe prijsstelling.
 3. Een flexibele productielijn voor poedercoaten
  Wij beschikken over 2 (semi) automatische productielijnen. Voor grote aantallen producten gebruiken we de conveyerlijn. Maar ook kunnen we direct omschakelen naar kleinere hoeveelheden of zelfs eenheden. Die flexibiliteit zorgt voor snelle levertijden en lage prijzen.

Wilt u snel een prijsopgaaf ontvangen voor uw producten?

Bel, mail of kom langs! Van Beurden Prepack, Industrie weg 1, 5165 NH WASPIK Tel: 0416 311 335 info@vanbeurdenprepack.nl

Wat bepaalt de kosten van poedercoaten?

Een aantal zaken hebben invloed op de prijs van het poedercoaten. Hier vindt u de belangrijkste zaken die de kosten van poedercoaten bepalen:
 • De metaalsoort
  Sommige metaalsoorten vereisen meer werk dan andere metalen wat betreft het aanbrengen van poedercoating. Chroom moet bijvoorbeeld voorbewerkt worden en datzelfde geldt meestal voor die-cast. Dat heeft een effect op de prijzen.
 • Vorm en afmeting
  Natuurlijk heeft de grootte van het product invloed op de prijs. Minstens zo belangrijk is de vorm. Sommige vormen vereisen meer aandacht om een egale en gelijke poedercoating aan te brengen en dat heeft weer een effect op de kosten.
 • Voorbewerking en schoonmaken
  Natuurlijk zorgen wij middels fosfateren en stralen voor een schoon product alvorens wij gaan poedercoaten. Ook kan het zijn dat bepaalde delen geen poedercoating nodig hebben. Denk aan lijmvlakken, tapgaten en schroefdraden. Wij zorgen er in samenspraak met u voor dat wij deze delen vakkundig afdekken. Natuurlijk hebben deze handelingen invloed op de prijzen van poedercoaten.
 • Gebruikte lakken en afwerkingen
  Alles is mogelijk. In 2 kleuren poedercoaten, afwerkingen met een toplaag, het aanbrengen van een primer en afwerkingslak. Van Beurden Prepack kan uw producten poedercoaten en afwerken naar uw gewenste specificatie. Natuurlijk heeft deze keuze een invloed op de kosten van poedercoaten.
 • Aantal te poedercoaten producten
  De kosten van poedercoaten kunnen per product erg laag zijn wanneer het gaat om grote aantallen van dezelfde producten waardoor weinig of geen productie-omzettingen en instellingen nodig zijn.

Poedercoaten is maatwerk, laat ons een scherpe prijs maken

Uit voorgaande blijkt wel dat elke opdracht verschillend kan zijn en een invloed heeft op de prijsstelling. Wij hanteren dan ook geen standaard prijslijst voor poedercoaten. Maar wat uw opdracht of behoefte ook moge zijn, Van Beurden Prepack heeft altijd een scherpe prijsstelling. Vraag dan ook gerust een offerte of prijsopgave aan voor uw te poedercoaten product(en).

Vraag een offerte aan

Van Beurden Prepack is uw partner in poedercoaten, van industrieel poedercoaten in kleine of grote volumes tot het poedercoaten van eenheden voor de particuliere markt. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.
Telefoon: 0416 311 335 info@vanbeurdenprepack.nl

voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
v.Beurden Prepack bv

Industrieweg 1
5165 NH Waspik (N.B.)
T: 0416 311 335
F: 0416 311 855
info@vanbeurdenprepack.nl