specialisten in poedercoaten
Van Beurden Prepack
specialisten in poedercoating

Uw partner in poedercoating voor de provincies Noord Brabant, Gelderland en Zuid Holland

Van Beurden Prepack richt zich vooral op de 3 belangrijkste provincies rondom de vestiging in Waspik, gelegen in het noorden van Noord Brabant, dicht tegen de provincies Gelderland en Zuid Holland. Wanneer uw bedrijf gevestigd is in deze regio kunnen wij de beste totaalprijs maken voor uw poedercoating opdrachten. De transportfactor van uw producten speelt immers ook een rol. Uiteraard hebben wij klanten uit heel Nederland waar wij natuurlijk ook de scherpste prijs voor maken.

Veel klanten poedercoaten uit Noord Brabant

Vele van onze klanten komen uit Noord Brabant waarbij velen uit de regio’s Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Roosendaal en Oss. Onze vestiging in Waspik (gelegen in de driehoek Waalwijk, Raamsdonksveer en Oosterhout) ligt natuurlijk centraal voor deze regio’s. Omdat bij poedercoaten de nabijheid van belang is ligt het voor de hand dat bedrijven en particulieren uit Midden en West Brabant makkelijk de weg naar ons bedrijf vinden.

Poedercoaten voor Gelderland zeer voordelig

Gelderland ligt om de hoek. Onze vestiging in Waspik ligt vlak onder de provincie Gelderland in de nabijheid van plaatsen als Zaltbommel, Tiel, Leerdam, Culemborg en Geldermalsen. Wij bedienen dan ook vele klanten uit het zuidelijke deel van Gelderland. Ook particuliere klanten vanuit Gelderland die op zoek zijn naar het poedercoaten van velgen, radiatoren of tuinmeubelen vinden de weg naar ons bedrijf.

Maar ook voor Zuid Holland zijn wij de aangewezen partner in poedercoating

Op nog geen 15 km van onze vestiging in Waspik begint de provincie Zuid Holland. Van Beurden Prepack heeft dan ook vele klanten uit Zuid Holland waarbij de regio’s rondom Gorinchem en Hardinxveld Giessendam en de regio Dordrecht-Papendrecht de hoofdtoon voeren. Maar ook poedercoaten wij producten voor bedrijven uit Rotterdam en de Europoort regio.

Vraag een offerte aan

Van Beurden Prepack is uw partner in poedercoaten, van industrieel poedercoaten in kleine of grote volumes tot het poedercoaten van eenheden voor de particuliere markt. Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.
Telefoon: 0416 311 335 info@vanbeurdenprepack.nl

v.Beurden Prepack bv

Industrieweg 1
5165 NH Waspik (N.B.)
T: 0416 311 335
F: 0416 311 855
info@vanbeurdenprepack.nl