specialisten in poedercoaten
Van Beurden Prepack
specialisten in poedercoaten

Poedercoaten

Van Beurden Prepack is een echte specialist op het gebied van poedercoaten. In de moderne poedercoat inrichting in Waspik kunnen zowel grote aantallen producten als kleine orders vakkundig een poedercoating krijgen. Of het nu gaat om het industrieel poedercoaten van grote oplagen producten voor onze zakelijke klanten of het poedercoaten van autovelgen of radiatoren voor particuliere klanten, wij zorgen voor de juiste poedercoating.

Uitleg poedercoaten

Beschermen en verfraaien, daar draait het allemaal om bij poedercoaten. Maar hoe werkt dat nu in de praktijk? Graag leggen wij uit hoe wij ervoor zorgen dat uw metalen producten een lang en stralend leven tegemoet gaan na onze poedercoating behandeling.
Klik hier voor een heldere uitleg over poedercoaten

Prijzen poedercoaten

Poedercoaten gaat om kwaliteit, dat is immers de opzet van het hele poedercoaten. Poedercoaten zorgt voor een langere levensduur en een hogere kwaliteit van "leven" van uw metalen producten. Maar dat wil niet zeggen dat de kosten van poedercoaten niet belangrijk zouden zijn. Van Beurden Prepack kan door haar specialistische aanpak een zeer scherpe prijs maken voor zowel grote volumes in industrieel poedercoaten als kleine opdrachten voor bedrijven en particulieren.
Klik hier voor het hoe en waarom van onze lage prijzen in poedercoaten

Stralen en poedercoaten

Kwalitatief poedercoaten begint met een goede basis. Door middel van stralen wordt het product volledig schoongemaakt en wordt het oppervlak vergroot waardoor een optimale hechting van de poedercoating laag kan plaatsvinden. Van Beurden Prepack beschikt over 2 straalhallen waar uw producten de juiste voorbewerking krijgen.
Klik hier voor stralen met Korund en Glasparels

Velgen poedercoaten

Het poedercoaten van autovelgen vereist vakkundige kennis en ervaring. Aluminium velgen kunnen immers geen grote hitte verdragen. Van Beurden Prepack zorgt voor een vakkundige poedercoating van uw velgen en dat tegen de scherpst mogelijke prijzen. Klik hier voor het poedercoaten van velgen.

Poedercoaten in uw regio

Van Beurden Prepack is gevestigd in Waspik bij Waalwijk en bedient vooral de provincies Noord Brabant en grote delen van Gelderland en Zuid Holland. In deze regio speelt Van Beurden Prepack een toonaangevende rol in het poedercoaten van metalen producten. Klik hier voor de regionale voordelen van poedercoaten

voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
voorbeeld
v.Beurden Prepack bv

Industrieweg 1
5165 NH Waspik (N.B.)
T: 0416 311 335
F: 0416 311 855
info@vanbeurdenprepack.nl